بازسازی فضای داخلی مدرسه به خانه ای با ماکزیمم نور طبیعی روز

1396/10/17
در این طراحی طراحان استودیو ساختمانی با ویژگی های بصری و همچنین اهمیت منطقه ای بالا از نظر کاربرد ( کاربری : مدرسه) را تبدیل به فضایی دلنشین برای خانه خود نموده اند...
در این طراحی طراحان استودیو ساختمانی با ویژگی های بصری و همچنین اهمیت منطقه ای بالا از نظر کاربرد ( کاربری : مدرسه) را تبدیل به فضایی دلنشین برای خانه خود نموده اند.

در این بازسازی دقیق فضاها با نور زیبا و طبیعی روز عجین گردیده است. این ساختمان که در طول دوران جنبش رومانسک طراحی و اجرا شده است، نمایی آجری دارد. مساحت این آپارتمان 186 مترمربع می باشد، در ابتدا این ساختمان یکی از واحدهای دانشکده کوچک بود ولیکن در طول سال های 1980 تبدیل به فضایی برای استودیو هنری گردید.

فضاهایی از این آپارتمان که می بایست به زیبایی گذشته خود باقی بمانند بازسازی به شیوه اولیه خود شده اند و دیتیل هایی که برای دوره معاصر نیازمند ایجاد فضایی مدرن بوده است در طراحی آورده شده است.

از نظر سبک طراحی داخلی این پروژه الگوهای طراحی مدیترانه ای در این پروژه دیده می شود. رنگ بندی های روشن ( دیوارهای سفید رنگ در کنار الگوهای آبی دریایی) جزو رنگ هایی است در این دسته بندی قرار می گیرد.

نقطه کانونی اتاق نشیمن درخت نخلی است که در مرکزیت فضا قرار گرفته است، در کنار دو مبلمان سفید رنگ و همچنین دو تک صندلی صورتی رنگ کلیت تبدیل به یک نقطه کانونی می گردد.




















ارسال دیدگاه
دیدگاه شما
هیچ نظری ثبت نشده است
تازه ترین اخبار
مشتریان ما
پروژه طراحی دکوراسیون